Leuni Pouwelse - Salon Naturel

Schoonheidssalon Naturel

       Leuni Pouwelse
           gediplomeerd schoonheidsspecialist

Salonadres: Koudekerkseweg 2-20, 4382 EB Vlissingen


Maak telefonisch een
afspraak: 0118 412351

(van 09:00 tot 18:00 uur)


     En verwen uzelf...


Salon Naturel Behandelingen Producten Links


Producten

Kiest u voor dierproefvrije schoonheidsproducten op basis van bloemen
en planten, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik gebruik en verkoop uitsluitend producten van Neoderma en Académie: hypoallergeen en zonder chemische stoffen.

De afgelopen 16 jaar heb ik als schoonheidsspecialist gewerkt met allerlei producten en heb ik met verschillende merken ervaring opgedaan.
Mijn keuze voor Neoderma en Académie is dan ook uit praktijkervaring voortgekomen. Met deze producten worden prachtige resultaten geboekt.

De Académie producten zijn iets voordeliger dan Neoderma, maar
eveneens van hoge kwaliteit. Neoderma biedt als extra een aantal kuurbehandelingen. Alle producten van Neoderma en Académie kunt u direct via mij bestellen.Neoderma

Planten en kruiden worden al duizenden jaren gebruikt om het menselijk lichaam mooier te maken. Door gebruik te maken van traditie en wetenschappelijk onderzoek heeft Neoderma een natuurlijke en exclusieve huidverzorginglijn geschapen.

Door het gebruik van actieve kruiden en plantenextracten kunnen alle problemen bij de huidverzorging behandeld worden. De Neoderma producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en
genetisch gemanipuleerde planten of kruidenextracten.

Klik hier voor meer informatie over producten van NeodermaAcadémie Scientifique de Beauté

De laboratoria van Académie ontwikkelden formules gebaseerd op geavanceerde phyto research en biotechnologie. Gewonnen uit de diepste thermale zeewateren, geven micro-organismen, door het biotechnologisch proces, een hypo-allergene stof af. Deze werkstof is in staat om huidirritaties tegen te gaan en onmiddellijk het herstellingsproces van de cellen te activeren.

De producten van Académie hebben een duurzaam effect en zijn uiterst actief en efficiënt. Hierdoor wordt voorzien in de behoefte van iedere vrouw of man.

Klik hier voor meer informatie over producten van Académie


Neoderma* Leuni Pouwelse * STIVAS-SEPVO-diploma * Lid Provoet * K.v.K. nr. 35668 *