Leuni Pouwelse - Salon Naturel

Schoonheidssalon Naturel

       Leuni Pouwelse
           gediplomeerd schoonheidsspecialist

Salonadres: Koudekerkseweg 2-20, 4382 EB Vlissingen


Maak telefonisch een
afspraak: 0118 412351

(van 09:00 tot 18:00 uur)


     En verwen uzelf...


Salon Naturel Behandelingen Producten Links


Rebalancing Treatment:

De rebalancing Treatment is zeer geschikt voor de vette en gecombineerde huid. Deze behandeling is gebaseerd op de werking van een Rebalancing Cocktail die bestaat uit verschillende algen- en plantenextracten, waaronder vlier, berkenblad en rode zonnehoed (echinacea), hamamelis (toverhazelaar), allantoïne, vitamine C en jojoba, sepicontrol met vitamine C. De behandeling werkt adstringerend, reinigend en ontstekingremmend om zodoende een evenwichtige talgproductie te bereiken en heeft tevens een kalmerend en verstevigend effect op de huid en een zuiverende, diep reinigende matterende werking.

Fase 1:
Allereerst vindt er een oppervlakkige en dieptereiniging van de huid plaats met Neoderma Cleansing Liquid Soap en Neoderma Herbal Lotion.

Fase 2:
Voor betere opname van de werkstoffen wordt een enzymatische peeling toegepast. Deze bevat actieve kruiden- en plantenextracten, o.a. algen, enzymen van papaya en ananas, duizendblad, waterkers en zoethout. In deze fase worden dode huidcellen verwijderd en wordt de huid zacht, schoon en stralend achtergelaten.

Fase 3:
In deze fase wordt de huid behandeld met een rebalancing ampul. De inhoud van de ampul wordt gemasseerd in de oppervlakte van de huid. Deze ampul bevat alle algen en plantenextracten, behorend bij de Rebalancing Cocktail

Fase 4:
In deze fase wordt het Cryo-Marine Algen Masker toegepast. Deze is gebaseerd op Spirulina en blauwe algen. Het bevat 250 verschillende componenten: proteïnen, vitaminen, ijzer, mineralen en sporenelementen. Dit normaliseerd de talgproductie en verstevigt de huid. Het toegevoegde mentholextract werkt verkoelend en verfrissend. Het masker reguleert de vochtbalans van de opperhuid en reinigt en verstevigt de huid.

De behandeling duurt ca. 60 minuten. Er kan gekozen worden voor een éénmalige toepassing, maar in geval van vette/gecombineerde huid wordt een kuur aanbevolen. In geval van hardnekkige acné kan de behandeling worden toegepast in combinatie met de Neoderma Biopeeling.


=> Terug naar behandelingen
Rebalancing Treatment

Bron: Neoderma

* Leuni Pouwelse * STIVAS-SEPVO-diploma * Lid Provoet * K.v.K. nr. 35668 *