Leuni Pouwelse - Salon Naturel

Schoonheidssalon Naturel

       Leuni Pouwelse
           gediplomeerd schoonheidsspecialist

Salonadres: Koudekerkseweg 2-20, 4382 EB Vlissingen


Maak telefonisch een
afspraak: 0118 412351

(van 09:00 tot 18:00 uur)


     En verwen uzelf...


Salon Naturel Behandelingen Producten Links


Neo Marine Spa:

Neo Marine Spa Treatment is een algenbehandeling van Neoderma gericht op het herstellen en verbeteren van de vochtbalans in de huid. U voelt en ziet dat het werkt.

De behandeling heeft een verjongend en vochtregulerend effect en zorgt voor verzachting van de huid en stabilisatie van alle huidfuncties.
De gebruikte aminozuren uit zeewier maken de huid elastisch en stevig. Spoorelementen verbeteren de zuurstofopname en in reactie met vitamine E werkt het als anti-oxidant tegen vrije radicalen in de huid.

De behandeling is bestemd voor alle mensen met een slechte huidconditie, verslapte huid, rokershuid, gestresste huid na afvallen of na zomer of winter. De behandeling heeft directe resultaten, maar heeft nog meer effect in een kuur.

Bij de behandeling wordt de huid gereinigd en voorzichtig gescrubt. Vervolgens wordt het advanced Hydro-complex Serum op gezicht, hals, en het gebied rond de ogen aangebracht en ingemasseerd. De maskerblaadjes van de Neo-marine Spa Treatment worden opgebracht en met Neoderma Tonic Lotion óf met warm water, óf met ozon-vrije stoom bevochtigd, totdat de blaadjes veranderen in een gel-achtige substantie die eveneens wordt ingemasseerd. Daarna wordt Neoderma Gold Cream Mask opgebracht, dat gedurende 10-15 minuten moet inwerken. Vervolgens wordt het Anti-wrinkle Repair Complex serum verspreid over het gezicht en de hals en ingemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met Neoderma Blue Blood Gel, een aangepaste 24 uur crème en Neoderma Blue Blood Sun Block.


=> Terug naar behandelingen 


Neo Marine Spa

Bron: Neoderma

* Leuni Pouwelse * STIVAS-SEPVO-diploma * Lid Provoet * K.v.K. nr. 35668 *