Leuni Pouwelse - Salon Naturel

Schoonheidssalon Naturel

       Leuni Pouwelse
           gediplomeerd schoonheidsspecialist

Salonadres: Koudekerkseweg 2-20, 4382 EB Vlissingen


Maak telefonisch een
afspraak: 0118 412351

(van 09:00 tot 18:00 uur)


     En verwen uzelf...


Salon Naturel Behandelingen Producten Links


Biolifting:

Biolifting is een revolutionaire behandeling. De lifting is een snelle oppepper voor de vermoeide en gestresste huid en verjongend voor de oogleden. Het werkt vochtafdrijvend tegen oogwallen en is ook geschikt voor toepassing op borsten, handen en buik.

De behandeling is gebaseerd op het revolutionaire perfluorcarbon (Blue Blood) en de natuurlijke eigenschappen die in de aloë Vera plant worden aangetroffen. Deze worden gebruikt in combinatie met collageen en vitamine A en E. De lifting is niet alleen geschikt voor de verslapte en gerimpelde huid, maar ook voor de wat jongere, gestresste of vermoeide huid en na veel afvallen.

Bij de lifting wordt de huid gereinigd en voorzichtig gescrubt. Vervolgens wordt de huid gemasseerd met Neoderma Face Massage Cream. Voordat het Biolifting masker wordt opgebracht, worden eerst enkele druppels Neoderma Oxygen Active Serum en Neoderma Blue Blood Gel op de huid aangebracht. Het masker moet 15-20 minuten opdrogen op de huid.
Het masker wordt daarna opgelost met Neoderma Cleansing Milk en afgenomen met lauw water. De behandeling wordt afgesloten met Blue Blood Gel, aangepaste 24 uur crème en Neoderma Sun Block.

Het Neoderma Oxygen Active Serum bevat het hoogst mogelijke percentage perfluorcarbon. Deze verbetert de zuurstofopname door de huid, werkt verjongend, stimuleert de productie van collageen en elastine en verbetert de opname van andere werkstoffen. Het heeft een therapeutische werking, is vochtregulerend, ontstekingremmend en regenererend. Het serum wordt speciaal aanbevolen na harsen of electrisch ontharen, huidverbrandingen of bij een gevoelige, allergische eczeemhuid.


=> Terug naar behandelingen
Biolifting

Bron: Neoderma

* Leuni Pouwelse * STIVAS-SEPVO-diploma * Lid Provoet * K.v.K. nr. 35668 *