Leuni Pouwelse - Salon Naturel

Schoonheidssalon Naturel

       Leuni Pouwelse
           gediplomeerd schoonheidsspecialist

Salonadres: Koudekerkseweg 2-20, 4382 EB Vlissingen


Maak telefonisch een
afspraak: 0118 412351

(van 09:00 tot 18:00 uur)


     En verwen uzelf...


Salon Naturel Behandelingen Producten Links


Bio Skin Jetting:

Voor een rimpelloze toekomst

Bio Skin Jetting is een unieke methode die ontwikkeld is door Mardge Pascaud en zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten. De behandeling is gebaseerd op een simpele en doeltreffende procedure 'subcision' genaamd. De dermatologen Norman en David Orentreich ( New York) ontwikkelden in 1991 subcision om littekens (vooral acne) en rimpels te verminderen. Mardge Pascaud werkte nauw samen met dermatologen en andere deskundigen om deze methode verder uit te werken en aan te passen zodat het veilig en effectief toegepast kon worden door hoog opgeleide schoonheidsspecialisten.

Eerst wordt een crème aangebracht die de huid minder gevoelig maakt.
Met een micro-probe en speciale technieken wordt de rimpel als het ware losgemaakt en de huid direct onder de rimpel gestimuleerd in de vorming van nieuw bindweefsel met jonge collagene vezels. Er wordt dus niets ingespoten ! Het is gebaseerd op het lichaamseigen vermogen tot regeneratie. Het nieuwe 'eigen' collageen vormt als het ware een kussentje dat de rimpel omhoog duwt. Na de behandeling ziet u dat de behandelde rimpel of litteken een fijn rood streepje is dat volledig binnen enkele dagen verdwijnt. Dit rode streepje mag direct gecamoufleerd worden waardoor het niet storend is.

De methodes hebben hun werkzaamheid bewezen. De biologische leeftijd van de huid wordt als het ware teruggebracht naar een eerder moment. Vanaf dit 'eerdere moment' verloopt het natuurlijke verouderingsproces geleidelijk en natuurlijk. Het resultaat is langdurig. Hoe lang het resultaat precies blijft is sterk afhankelijk van erfelijkheid, uw leefgewoontes en uw huidverzorging.

Alle rimpels en kleine littekens in het gezicht kunnen worden behandeld.
De methode wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neus-lippenlijn en het decolleté.


=> Terug naar behandelingen
VOOR Bio Skin Jetting
VOOR Bio Skin Jetting

NA Bio Skin Jetting
NA Bio Skin Jetting


VOOR Bio Skin Jetting
VOOR Bio Skin Jetting

NA Bio Skin Jetting
NA Bio Skin Jetting

Bron: BioSkinJetting

* Leuni Pouwelse * STIVAS-SEPVO-diploma * Lid Provoet * K.v.K. nr. 35668 *